GIEREN OP 'T VEILIG NEST

Harold Mc Pherson

Regisseur

Gilbert Vandamme

Korte Inhoud

Hotel "'t Veilig Nest" bevindt zich midden op een onbewoond eilandje. Dat schept natuurlijk problemen voor de bereikbaarheid ervan. Het enige transportmiddel is dus de boot. Rust en eenzaamheid troef dus. Laat nu net Albert, de hoteleigenaar, daarmee uitpakken in de krantenadvertenties. Het voorbije seizoen is de hotelbezetting erg laag gebleven; slechts 1 gaste, Olivia Ashome, een wat excentrieke kunstenares, blijkt zich er te amuseren en te inspireren.
En ja hoor… de advertenties blijken te werken want plots verschijnt de ene gast na de andere; dit zeer naar de zin van zowel Albert, als Rosette, de zus van Albert die meehelpt in de organisatie en haar dochter Pat.
De eerste gast die komt opdagen is Jack Gable, een ietwat zenuwzieke verzekeringsmakelaar. Hij maakt op een eerder "achterlijke" manier kennis met het "kunstwerk" van Olivia Ashome.
Kort daarna verschijnt een koppel, Frank en Jenny Langford, dat zich, op z'n zachtst gezegd, erg vreemd gedraagt. Bovendien blijken ze een heilige schrik te hebben van een zekere Linky en vooral van Dick Killinger…

Had Albert geweten dat ook gangsters interesse hebben in "rust en eenzaamheid", dan had hij zich zeker overdacht. Het "Veilig Nest" wordt algauw een gierennest. Een deel van een dievenbende tracht zich in het hotel te verbergen in de hoop zo de buit voor zichzelf te kunnen houden. Het vervolg laat zich natuurlijk raden… Een thriller met een hoop komische trekjes!!!

Acteurs

Henk Bille
Anne Bulcke
Colette Cannie
Björn Debruyne
Ann Dewaele
Bart Dewaele
Mieke Menu
Benoit Mouton

Foto

Klik op de foto voor een groter formaat.

toneel Voormezele Gieren op 't Veilig Nest toneel Voormezele Gieren op 't Veilig Nest toneel Voormezele Gieren op 't Veilig Nest